Last van nare geurtjes? Of hardnekkig vuil?

Wanneer u frisdrank of dergelijke morst op uw stoffen interieur kan dit diepe en hardnekkige vlekken achterlaten die u niet zomaar kan verwijderen. Hiervoor bieden wij u de ideale oplossing: "De dieptereiniging". Een dieptereiniging van uw wagen houdt in dat uw volledige interieur wordt gekuist door middel van stoom in combinatie met speciale reinigingsproducten. Hieronder hebt u enkele voorbeelden van wagens die we hebben afgeleverd na een dieptereiniging.

Uw leder verdient de beste zorgen!

Wanneer u bij ons langs komt voor een lederbehandeling worden uw lederen onderdelen (zetels, dashboard, ...) gereinigd. Daarna wordt er een voedende dressing aangebracht.

Bescherm ook je leder optimaal.

Als extra behandeling kan u bij ons een ledercoating laten doen die geschikt is voor elke type leder en wijzigt niets aan de originele finish van het leder. Ze geeft bovendien een hoogwaardige bescherming, stoot vuil af, voorkomt verkleuring en beschermt tegen vloeistoffen en UV-stralen.

Verwijder ook de nare geurtjes uit je airco!

Wanneer uw wagen een onaangename geur heeft van fastfood, nicotine of andere vieze geurtjes bestaat er maar 1 oplossing: "de ozonbehandling".